Workshop netwerken met als thema whiskyproeverij.

Het nuttige met het aangename verenigen.

Het netwerken met een single malt whiskyproeverij kan verschillende voordelen opleveren, zoals:

 • Versterken van bestaande relaties
  Het organiseren van een whiskyproeverij kan ook helpen om bestaande relaties te versterken en te verdiepen. Het delen van een gemeenschappelijke interesse kan helpen om een sterker persoonlijk of zakelijk netwerk te creëren.
 • Het creëren van nieuwe zakelijke contacten
  De whiskyproeverij biedt een ontspannen en informele omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten. Het kan leiden tot nieuwe zakelijke contacten en potentiële klanten of partners.
 • Verbeteren van communicatievaardigheden
  Het proeven en bespreken van verschillende whisky’s kan helpen om de communicatievaardigheden te verbeteren en nieuwe gespreksonderwerpen te vinden.
 • Ontdekken van nieuwe whisky’s en kennis
  Het is een geweldige kans om nieuwe whisky’s te ontdekken en kennis op te doen over het maken en proeven van whisky’s.
 • Het creëren of initiëren van een unieke en memorabele ervaring
  Het organiseren van een single malt whiskyproeverij is een unieke en memorabele ervaring, die mensen zich kunnen herinneren en waarderen. Dit kan helpen bij het versterken van je imago als persoon of bedrijf.

De proeverij in het kort.

workshop-netwerken-met-als-thema-whiskyproeverij

In overleg bepalen we de keuze van 5 flessen whisky’s. Een thema kan zijn single malt whisky’s. 
Bijvoorbeeld vijf verschillende single malt whisky’s uit diverse regio’s van Schotland, elk met hun eigen kenmerkende smaak en karakter. Dat kunnen de volgende regio’s zijn:  Highlands, Lowlands, Speyside, Islay en Campbeltown.
De whisky’s worden blind geproefd zodat een ieder zelf bepaalt wat er wordt geproefd. Daarnaast blijft de beïnvloeding minimaal. Elke proever heeft zijn eigen smaakbeleving en er is niets mooiers dan om elkaar uit te leggen wat je proeft en ruikt. De geurassociaties leveren vaak interessante herinneringen op. Door het delen van de associaties volgen er altijd meer. Het levert daardoor zeker levendige gesprekken op. Het resultaat is verrassend. Ten slotte houd je enthousiaste deelnemers die nog lang over de proeverij zullen praten.

Investering

Bij deelname van maximaal 12 deelnemers, ligt de investering afhankelijk van de keuze van de whisky flessen en locatie tussen de 350 en 700 euro (ex. Btw).  Je krijgt een professionele en ontspannen workshop. De 2,5 uur durende proeverij is zonder poeha. En daarom ook voor niet-whiskykenners toegankelijk. Als liefhebber van single malt whisky’s en ervaren workshopleider leid ik deze workshop en ontzorg de organisatie graag. De flessen zijn voorzien van een kogelmaatschenker zodat iedereen dezelfde centiliters (cl) inschenkt. De whisky wordt geschonken in originele tasting glaasjes.
Slàinte mhath oftewel goede gezondheid.

Neem contact op

Neem contact met me op dan maken we samen een memorabele proeverij. Bel me op 06 12467429 of via de mail

workshop-netwerken-met-als-thema-whiskyproeverij zonder poeha

Eén gedachte over “Workshop netwerken met als thema whiskyproeverij.

 1. Pingback:Woudenberg Whiskyevent april 2023 - H4 Training Advies Organisatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *