Workshop Netwerken Young Professionals

Workshop-Netwerken-YoungProfessionals Rolrap als middel

Workshop Netwerken Young Professionals

Op zoek naar een inspirerende (online) workshop voor jouw groep Young Professionals?

In deze workshop ervaren de Young Professionals de voordelen van het netwerken. Ze hebben talent, willen vooruit en zijn vol passie aan de slag. Willen meer interessante mensen ontmoeten die hen verder kunnen helpen met hun carrière of bij het bereiken van hun doelen. Maar hoe krijgen ze het voor elkaar dat hun netwerk de gewenste zaken oplevert?

Met een roltrap ga je ook naar boven.

In deze workshop leert de Young Professional zijn/haar netwerk in te zetten en ook welke vaardigheden je daarvoor inzet.
Netwerken is naast het ontmoeten van interessante contacten ook het onderhouden van je netwerk. Als je vanuit deze netwerkgedachte werkt hoe benut je dan optimaal actief jouw netwerk? Met een roltrap kom je ook boven maar met iets meer inspanning door actief de treden te lopen ben je eerder boven dan degenen die stilstaan.

De workshop is maatwerk. We werken samen aan het workshopprogramma.

De inhoud van de workshop zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien:

 • Wie zitten er eigenlijk in mijn netwerk?
 • Hoe kom ik eenvoudig in contact met voor mij interessante contacten?
 • Wat moet ik doen om mijn netwerk te onderhouden?
 • De voor- en nadelen van digitaal netwerken
 • Mijn sterke en minder sterke netwerkvaardigheden weten
 • Werken aan een actief intern netwerk

Het resultaat voor de Young Professional van deze workshop:

 • Inzicht in zijn/haar netwerkvaardigheden en weten hoe deze te verbeteren
 • De behandelde onderwerpen zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Ziet hoe andere deelnemers het netwerken aanpakken
 • Weten hoe je je netwerkkansen vergroot
 • Efficiënter netwerken

Het voordeel voor jouw organisatie of bedrijf

 • Een onafhankelijk persoon begeleidt jouw groep waardoor feedback neutraal en uitnodigend overkomt.
 • Andrew (H4workshops) ontzorgt je organisatie of bedrijf. In overleg wordt de inhoud en het gewenste resultaat besproken.
 • Andrew is expert en verzorgt de workshop waardoor je zelf niet meer met de uitvoering hoeft bezig te houden. Je houdt daardoor meer tijd en energie over voor andere zaken.
 • Een op een communicatie.

De workshopleider en zijn ervaring

Andrew David leidt de workshops. Hij heeft jarenlange ervaring met het geven van workshops aan ondernemers en door verbonden te zijn aan verschillende onderwijsinstellingen, aan studenten, alumni en young professionals. Van de deelnemers krijgt hij onder meer terug dat de workshops inspirerend zijn, nieuwe inzichten geven, voor herhaling vatbaar zijn, motiverend en humoristisch zijn. En belangrijk bij zijn workshops ben je als deelnemer echt aan het werk.

Incompany (inhouse)

De workshop kan ook incompany (inhouse) of in “plain” Nederlands op de zaak of op de bedrijfslocatie worden gegeven. De ervaring leert wanneer er gekozen wordt om de workshop intern te geven dit het best na werktijd kan worden gedaan. Het voorkomt namelijk dat deelnemers tijdens werktijd uit de workshop gehaald kunnen worden voor zogenaamde spoedmomenten.

Het verschil tussen een workshop en training

Workshop
Een workshop is gericht op verdieping van expertise, het op doen van nieuwe ideeën, het oefenen van praktijksituaties. Het varieert van een uur tot twee dagdelen. Een workshop is bijvoorbeeld ook interessant om deelnemers interactief te laten deelnemen aan een thema dat een organisatie belangrijk vindt. Het aanbieden van een workshop kan ook interessant zijn voor je eigen klanten of stakeholders. Op een interactieve manier kennis laten maken met je organisatie.

Training
Een training heeft als doel om de vaardigheden of deskundigheid van de deelnemer te vergroten. Een training kan variëren van op een volgende dagdelen tot zelfs een week. Wanneer deelnemers of medewerkers moeten voldoen aan bepaalde eisen of normen dan is een training interessant. Het vraagt een goede planning want de medewerkers zijn vaak enige dagen weg van de werkvloer. Het rendement is laag op het moment dat een medewerker bepaalde momenten niet aanwezig kan zijn bij een training.

Bel me op 0612467429 of als je dat prettiger vindt mail me via info@hvier.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *