Huur een workshopleider trainer

Huur zelf een workshopleider voor bijvoorbeeld netwerken acquisitie intervisie timemanagement

Huur een workshopleider trainer

Je wilt vooruit als zelfstandig ondernemen. Toch is een individuele training te kostbaar, te duur of te ver uit de buurt. Of de tijden komen niet uit. Weet dan dat er meer ondernemers in je omgeving tegen dezelfde bezwaren aanlopen.

Door mij als workshopleider samen in te huren reduceer je de kosten. Met een groep vanaf 6 personen kom ik een workshop van een dagdeel verzorgen voor 95 euro per persoon.

Op je eigen locatie

Nog een tip om de kosten laag te houden: organiseer zelf als groep een ruimte met koffie en thee. Denk aan een bedrijfsverzamelgebouw. Of gewoon een locatie die je zelf prettig vindt.

Tijdens de workshop werk je regelmatig in groepjes en dan is het fijn om niet afgeleid te worden door anderen. Kijk of er voldoende bewegingsruimte is. Een vuistregel bij een groep van 6 personen is dat de locatie ruimte biedt aan minimaal 8 personen. Ideaal is een ruimte waarin 3 groepjes apart kunnen werken. Het is handig om daarbij de beschikking te hebben over een whiteboard en flipover.

H4 workshop onderwerpen

Huur mij als workshopleider in voor een van de volgende onderwerpen:

  • netwerken
  • warme acquisitie
  • timemanagement
  • adviesvaardigheden
  • intervisie

Workshop zelf samenstellen

De inhoud en het eindresultaat van de workshop bepalen we samen. Zo is de workshop op jouw wensen afgestemd.

Flexibele tijden

Liever buiten werktijden? Ik geef de workshops ook ‘s avonds of in het weekend.

Ervaren workshopleider

Als professionele en ervaren workshopleider en trainer leid ik de praktische workshops. Een greep uit de feedback van deelnemers: “Andrew inspireert en verruimt het blikveld. Door zijn humor is de workshop luchtig. Daarnaast confronteert hij maar doet dat respectvol en houdt goed in de gaten of iedereen zich nog comfortabel voelt. Dit zijn vaak de momenten waarop je echt wat leert.”

Even van gedachten wisselen over de inhoud of uitvoering helpt om een optimale workshop te krijgen. Het kost je niets of verplicht je tot iets. Het je levert je in elk geval altijd nieuwe inzichten op. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *